Slovenija > Črna kronika
85 ogledov

Policija: Ženska je umrla nasilne smrti

Nočno streljanje v Ljubljani. Saša Despot
24-letno dekle iz Apač je v Zlatoličju do smrti zabodel 31-letni moški z Brunšvika na Dravskem polju. Policija ga je že prijela.

Po  podatkih policije je bila sinoči v lokalu v Zlatoličju pri Mariboru umorjena 24-letna natakarica, doma iz okolice Apač.

31-letnik je mlado dekle večkrat zabodel z nožem, policisti so ga ob deveti uri dopoldne prijeli v v Mariboru.  

Našel jo je lastnik lokala

Nesrečno dekle je okoli pete ure zjutraj v mlaki krvi našel lastnik lokala, ki je zatem poklical policiste.

Po naših informacijah je dekle moškega z Brunšvika na Dravskem polju poznalo, saj je večkrat zahajal v lokal, kjer naj bi nesrečno dekle tudi nadlegoval.

V lokalu je bil tudi sinoči, natakarico pa napadel, ko so ostali gostje odšli domov. Kdaj natanko se je to zgodilo, policija še preiskuje.

Po besedah tiskovnega predstavnika mariborske policijske uprave Mirana Šadla bo več pokazala nadaljna kriminalistična preiskava, zato bo več informacij znanih prihodnji teden.  

Kriminalisti primer obravnavajo kot umor, za kar je zagrožena kazen najmanj 15 let zapora. Osumljenca policija doslej še ni obravnavala.

dezurni@zurnl24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.