Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Policist v jarek trezen

V nesreči ni bil nihče poškodovan. Nastala je materialna škoda v višini dva tiso Žurnal24 main
V soboto zvečer je neznani voznik v bližini Velike planine s ceste zrinil policijsko vozilo, v katerem sta bila dva policista. Voznik policijskega avtomobila je prestal test alkoholiziranosti.
"V okviru ogleda kraja prometne nesreče je bil opravljen z voznikom tudi preizkus alkoholiziranosti, ki ni reagiral na prisotnost alkohola," je za Zurnal24 potrdila Maja Adlešič, tiskovna predstavnica PU Ljubljana.

Očividec, ki nam je posredoval fotografije nesreče, je dejal, da sta bila policista malo pred nesrečo v enem izmed gostinskih lokalov. Sedela sta za mizo, za katero se je pil alkohol, vendar bralec ni prepričan, da sta tudi policista uživala alkoholno pijačo. Na omenjeno zgodbo se je odzval tudi bralec, ki je dejal, da so se policisti po celodnevnem patruljiranju odpravili na bližnji Črnivec le na malico in da je kakršnakoli prisotnost alkoholne pijače izmišljotina. "Bil sem tam in sem ogorčen nad izmišljotino o alkoholu," je še dejal bralec.

Nihče ni bil poškodovan
Kot smo že poročali, sta policista vozila službeno vozilo VW touareg. Pripeljala sta po makadamski cesti iz smeri Velike planine proti Kranjskem Raku. V levem nepreglednem ovinku je iz nasprotne smeri nepravilno pripeljal neznani voznik osebnega vozila (renault clio, rdeče barve). Policist se je vozilu umaknil na desni rob vozišča, pri tem pa je zapeljal na neutrjeno makadamsko bankino, ki se je pod težo vozila udrla. Vozilo je zdrsnilo z vozišča in obstalo v drevesih. Neznani voznik je po nesreči odpeljal naprej v smeri proti Veliki planini.

V nesreči ni bil nihče poškodovan. Nastala je materialna škoda v višini dva tisoč evrov. Policisti nadaljujejo iskanje povzročitelja nesreče.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.