Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Policist zbil dekle, čeznjo še rešilec

V ruski policiji je alkoholizem velik problem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ruski policist je pijan povozil tri dekleta, ko je na pomoč pridrvelo reševalno vozilo, je to še enkrat povozilo eno od deklet.

Tri ruska dekleta so hodila ob robu ceste v Kargasoku, ko je mimo pripeljal pijan policist v osebnem avtomobilu in jih zbil, je potrdil ruski notranji minister.

In kot da to ni bilo dovolj, je nato voznik reševalnega vozila spregledal 15-letnico, ki je ležala na tleh, in zapeljal čez njo. Umrla je na kraju nesreče. Ostali dve dekleti sta v bolnišnici; imata številne poškodbe glave, med drugim zlom lobanje, vendar naj ne bi bili v kritičnem stanju.

Najhuje pa je, da so v Rusiji nesreče pijanih policistov zelo pogoste, poroča dnevnik.hr. Pred dvema dnevoma je pijan policist povozil 16-letnika in pobegnil, pred nekaj meseci je policist v Moskvi ubil mater in njeno devetletno hčerko, njegov kolega pa je le mesec pred tem dogodkom ubil nosečnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.