Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Policiste napadel z vejnikom

Novomeški policisti so imeli polne roke dela z moškim, ki jih je napadal, metal na njih različne predmete in grozil, da bo zažgal hišo.

Policisti so klic na pomoč zaradi kršitve javnega reda in miru iz okolice Mirne Peči prijeli nekaj po deveti uri dopoldan.

"Domnevni 64-letni kršitelj se je iz kraja že odpeljal, ko so ga policisti čez eno uro našli, pa jih je napadel z vejnikom, nato pa pobegnil in se zaprl v svojo hišo. Od tam je na policiste metal različne predmete in jim grozil s požigom hiše. Po daljšem prepričevanju je 64-letnik iz hiše prišel sam, kriminalisti so ga vklenili, nato pa so skrb zanj prevzeli zdravstveni delavci," so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Zaradi kršitve javnega reda in miru mu bodo napisali plačilni nalog, zaradi napada na policiste pa kriminalisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja in napada na uradno osebo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.