Slovenija > Črna kronika
47358 ogledov

Policisti ga iščejo. Pozor, nevaren je!

Janez Koca PU Novo mesto
Policisti prosijo za pomoč pri iskanju 35-letnega Janeza Koce iz Lokev pri Črnomlju.

Policisti in kriminalisti iščejo 35-letnega Janeza Koco iz Lokev pri Črnomlju, ker je 9. maja v Črnomlju izkoristil krajšo odsotnost stanovalca, vlomil v stanovanjsko hišo, odtujil zlat nakit in povzročil večjo premoženjsko škodo. Kljub številnim aktivnostim ga policistom še ni uspelo izslediti. 

"Gre za nepredvidljivo osebo, odvisnika od prepovedanih drog, ki ima najverjetneje pri sebi nezakonito orožje in bi lahko bil nevaren za okolico. Po nekaterih podatkih se pred prijetjem skriva na območju Bele krajine, konkretneje na območju Črnomlja," so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Gre za starega znanca policije. V zadnjih desetih letih so kriminalisti in policisti Janeza Koco obravnavali zaradi 31 premoženjskih kaznivih dejanj in več kaznivih dejanj z elementi nasilja (poskus umora, grožnje policistom, napadi na policiste ...). Večkrat je bil pravnomočno obsojen na večletne zaporne kazni. 

Policija prosi vse, ki bi iskano osebo opazili ali imajo informacije, ki bi lahko pomagale pri njegovi izsleditvi, da jih o tem takoj obvestijo. Koristne informacije lahko posredujete na številko policije za klic v sili 113, s klicem na anonimni telefon policije 080 1200 ali prek spleta. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 11
 • Avatar Beantissa
  Beantissa 00:55 20.maj 2020.

  Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

 • Avatar right
  right 20:29 19.maj 2020.

  gnoj levičarski, pometajh pred svojim smrdljivim in usranim pragom, potem pa se šopiri. lopovi ste pa največji vi komunajre in to že dobrih 75 let

 • Ender3 19:59 19.maj 2020.

  Ima kake povezave z SDS , tam je znano, da vsi kradejo.