Slovenija > Črna kronika
1110 ogledov

Policisti imeli vrh glave dela s srboriteži

Policija, aretacija, policisti Saša Despot
Policisti Policijske uprave Celje so imeli veliko dela z občani, ki so kršili javni red in mir.

V Velenju sta se v torek popoldne sprla sostanovalca. Med prepirom je eden od njiju z ostrim predmetom drugega udaril v predel glave in ga lažje poškodoval. Storilca bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja lažje telesne poškodbe. 

Obveščeni so bili, da je občan z območja Policijske postaje Radlje ob Dravi večkrat, z različnimi izgovori, klical številko 112 in želel pomoč reševalcev. Izkazalo se je, da pomoči reševalcev ni potreboval. Policisti so ga izsledili pri znancu, kjer je popival. Policisti so mu izdali plačilni nalog ter zaradi kršitve odloka napisali predlog prekrškovnemu organu. 

V Velenju so izdali plačilni nalog občanu, ki se je samovoljno naselil v klet stanovanjskega bloka in vznemirjal stanovalce. Ker se je nahajal izven občine, kjer ima prijavljeno stalno prebivališče, so policisti o primeru seznanili tudi zdravstveni inšpektorat. 

V Bistrici ob Sotli so morali zaradi kršitve javnega reda in miru posredovati v zasebnem prostoru. Kršitelja so oglobili. V Štorah so oglobili žensko, ki je žalila sosedo in se nesramno vedla. Na območju Mute so včeraj pridržali kršitelja, ki je pod vplivom alkohola kršil javni red in mir. 

Okoli polnoči so v Črni na Koroškem pridržali moškega, ki je javni red in mir kršil na pokopališču. Izdali mu bodo plačilni nalog. 

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali tudi kršitev ukrepa približevanja. Zoper kršitelja sledi hitri postopek. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.