Slovenija > Črna kronika
67 ogledov

Policisti iščejo lastnike 1.200 zaseženih predmetov

Zasežena jakna PU Maribor
Na spletni strani policije si lahko ogledate zasežene predmete, za katere ne vedo, komu pripadajo.

Policisti Policijske postaje Šentilj iščejo lastnike zaseženih predmetov. Septembra so jih namreč zasegli med hišno preiskavo poslovnega subjekta v Mariboru, osumljenega velike tatvine.

Višji cenovni rang 

Našli in zasegli so večjo količino različnih kozmetičnih izdelkov, parfumov, ličil in okoli 1.800 kosov oblačil višjega cenovnega razreda, med drugimi znamk Lacoste, Mammut, Hugo Boss, Guess, Desigual, Armani, Bogner, Tommy Hilfiger, Zerorh, Gucci in Dolce Gabbana. 

Del zaseženih predmetov, ki izvirajo iz kaznivih dejanj, so že vrnili lastnikom, za okoli 1.200 kosov pa policisti ne vedo, od kod izvirajo, osumljeni pa ne zna pojasniti, kje jih je dobil. Osumljeni je namreč več let od storilcev kaznivih dejanj po vsej Sloveniji odkupoval vrednejše ukradene predmete in jih nato preprodajal. 

Pokličite jih 

Policisti zato prosijo, da si ogledate zasežene predmete. Če jih prepoznate ali veste, od kod izvirajo, pokličite na telefonsko številko Policijske postaje Šentilj 02/650 08 50 (med 7. in 15. uro) ali na anonimno telefonsko številko 080 1200. Po predhodnem dogovoru bo možen tudi ogled zaseženih predmetov, dodajajo.

Galerija zaseženih predmetov bo na ogled do 1. aprila, ogledate pa si jo lahko tukaj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.