Slovenija > Črna kronika
1027 ogledov

Policisti iščejo vse, ki so videli trčenje pasata in LPP avtobusa, da se jim oglasijo

LPP Boštjan Tacol
Ljubljanski policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče s Celovške ceste, da se jim oglasijo.

Ljubljanski policisti obravnavajo nesrečo, v kateri naj bi po do sedaj zbranih obvestilih voznik mestnega avtobusa na Celovški cesti speljal z avtobusnega postajališča, takrat, ko je mimo pripeljal voznik osebnega vozila. Voznik avtobusa je zavrl, pri tem pa se je potnik na avtobusu lažje poškodoval.

V nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila znamke Volkswagen Passat (karavanske izvedbe, temne barve), ki je po nesreči s kraja odpeljal, in voznik mesnega avtobusa, v katerem se je potnik lažje telesno poškodoval. Prometna nesreča z lažjimi poškodbami se je zgodila v soboto, 27. januarja 2018, ob 11. uri na Celovški cesti v Ljubljani, pri hiši z naslovom Celovška cesta 163, Ljubljana.

Policisti pa zdaj naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Postajo prometne policije Ljubljana (01 583 88 20), ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 0801200.                                         
                              

 

 

 


                                                                            
                                       

Komentarjev 1
  • Žurnalček 06:55 29.januar 2018.

    Avtobus ima prednost pred os.avtomobilom in kaj bi zdaj ugotavljali ? Aja, gre za kazen in s katere zav. police bo šla odškodnina !