Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Policisti odvzeli prostost vozniku

slovenija 07.05.13, Slovenceva cesta, prometna nesreca, nesreca, smrt dveh dekle Anže Petkovšek
Policisti so odvzeli prostost osebi iz ponedeljkove prometne nesreče. S kazensko ovadbo bo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Petintridesetletni Ljubljančan, ki je v ponedeljek na Slovenčevi ulici v Ljubljani povzročil hudo prometno nesrečo, v kateri sta umrli 19-letnici, je na bil do popoldneva na prostosti, a se je kot kaže pritisk javnosti obrestoval. Policisti so popoldne podali kazensko ovadbo zoper njega, mu odvzeli prostost in ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku, je policija sporočila na Twitterju.

Neuradno so se morali možje v modrem kar potruditi, da so 35-letnika lahko prijeli.

Točni rezultati čez nekaj dni

Predvidoma šele čez nekaj dni bo dokončno znano, kako močno vinjen je povzročil nesrečo, po kateri sta peški obležali na pločniku, ju tam pustil in se nato vrnil po izgubljeno registrsko tablico; takrat so ga mimoidoči zadržali do prihoda policije. Policisti so mu vzorec krvi in urina odvzeli le nekaj ur po nesreči. Sumijo tudi, da je vozil pod vplivom prepovedanih drog, saj naj bi se dokaj neobičajno vedel ne le ob aretaciji, temveč tudi ob odvzemu krvi in urina.

Komentarjev 32
  • mph 10:00 14.maj 2013.

    Težko je biti na oblasti, ko pa tvoji polena intenzivno mečejo pod noge. Že 20 let.

  • stela 07:06 10.maj 2013.

    Novinar piše, da se je pritisk javnosti obrestoval.....grozljivo, če je do pridržanja prišlo samo na pritisk javnosti

  • stela 07:04 10.maj 2013.

    Scotu...že, že...ampak razpolagajo z zakonodajo, ki je bila spremenjena lani septembra....drugač pa jaz ob takem dogodku ne maram politizirat, tko kot nekateri