Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Policisti preiskujejo možen detomor

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Policija preiskuje smrt otroka v čudnih okoliščinah v eni izmed vasi v baranjski regiji na Hrvaškem.

 

S Policijske uprave Slovenj Gradec so sporočili, da v tem trenutku ne morejo podati nobenih novih informacij, povezanih s truplom novorojenčka, ki so ga našli v bližini slovenjgraške toplarne.

Po besedah predstavnice za stike z javnostmi osiješko-baranjske policijske uprave so minuli petek prejeli prijavo, da je 19-letnica rodila živega otroka, ki je zelo hitro umrl, piše dnevnik.hr. Dekle, ki je otroka rodilo v svinjaku, je novorojenčka pustilo na betonu in odšlo v hišo k mami po pomoč. Medtem je otrok umrl.

Mati je posumila, da nekaj ni v redu, ko je zagledala, kako hči vsa krvava za pomoč prosi prijatelja ter soseda, ki je dekle odpeljal v bolnišnico. Ta je tudi poklical nujno pomoč in policijo, ki zdaj preiskuje okoliščine smrti otroka. Dekle je sicer skrivalo nosečnost pred prijatelji in družino, ki je mislila, da se je le na hitro zredila, trenutno pa je v bolnišnici.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.