Slovenija > Črna kronika
532 ogledov

Policisti pri kršiteljih odloka našli ukradene predmete

policija nadzor Profimedia
Pri sebi so imeli predmete, za katere niso znali pojasniti izvora.

V torek dopoldne sta med kontrolo prometa v Sežani tamkajšnja policista opravila identifikacijski postopek z dvema moškima iz Kopra in Žalca. Ugotovila sta, da sta omenjena kršila vladni odlok, saj sta se družila kljub temu, da nista v sorodu ali v skupnem gospodinjstvu. 

Med postopkom sta policista ugotovila, da ima eden od njiju pri sebi predmete, za katere ni znal pojasniti izvora (jedilni pribor, bluetooth slušalke, USB ključek z vžigalnikom ...). Predmete so mu zasegli. Kasneje so ugotovili, da so bili ti predmeti ukradeni v eni od trgovin. 

Policista sta nadaljevala z delom in malo kasneje v mimo vožnji opazila ista moška v vozilu koprskih registrskih številk. Vozilo sta ustavila in ugotovila identiteto drugega Koprčana. Med postopkom sta policista v vozilu opazila različne nove artikle, za katere je voznik povedal, da sta jih tja dala Koprčan in Žalčan. 

Policisti so predmete zasegli (brivski aparat Remington, kreme ...). Ponovno je bilo ugotovljeno, da so bili predmeti ukradeni v eni od trgovin. 

Policija bo podala kazensko ovadbo zoper vse tri kršitelje.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.