Slovenija > Črna kronika
2216 ogledov

Policisti stopili na prste uspešnemu vlomilcu

Vlom
Kočevski policisti so prijeli 20-letnika, za katerega sumijo, da je od konca julija do začetka septembra letos izvršil več vlomov.

V začetku tedna so kočevski policisti odredili pridržanje 20-letniku, za katerega sumijo, da je od konca julija do začetka septembra 2023 na območju Kočevja izvršil več vlomov v objekte. 

Ugotovili so, da je konec julija vlomil v prodajalno v Kočevju in iz nje odtujil več mobilnih telefonov. S tem je povzročil za okoli 5.000 evrov materialne škode. 

V naslednjih dneh je poskušal vlomiti še v drugo prodajalno, a mu ni uspelo. Poškodoval je le objekt in s tem povzročil za okoli 400 evrov materialne škode. 

Uspelo mu je vlomiti v tretjo prodajalno, od koder je odtujil več orodja in tabličnih računalnikov. S tem je povzročil več kot 4.000 evrov materialne škode. 

V začetku avgusta je vlomil v prodajalno, iz katere je odtujil večjo količino mobilnih telefonov v vrednosti več kot 43.000 evrov. V začetku septembra pa še v gostinski lokal, od koder je odtujil nekaj več kot 2.000 evrov gotovine.

Policisti so ga zaradi suma storitve več kaznivih dejanj velike tatvine (vloma) privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 8
  • Avatar Leon
    Leon 15:36 14.september 2023.

    Policisti stopili na prste uspešnemu vlomilcu...kako lahko kaj takšnega zapišete .?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 13:29 14.september 2023.

    Kako uspešnemu, če so ga pa ujeli.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 12:34 14.september 2023.

    Na MMC je bilo komentiranje pod to novico moderirano, torej je jasno poreklo lopova..