Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Policisti ujeli pijanega inštruktorja

Šola vožnje Saša Despot
Novomeški policisti so prejšnji konec tedna preverjali psihofizično stanje voznikov motornih vozil na območju dolenjske prestolnice in Posavja. Ustavili so tudi vozilo avtošole...

Že v petek nekaj pred 13. uro so policisti Postaje prometne policije Novo mesto opravljali kontrolo prometa na avtocesti in ustavili voznika šole vožnje, ki je usposabljal kandidata za voznika motornih vozil. Policisti so inštruktorju in kandidatu odredili preizkus alkoholiziranosti; pri inštruktorju so ugotovili prisotnost alkohola v izdihanem zraku, zaradi česar so mu izdali plačilni nalog.

Na območju Krškega in Brežic so zatem policisti ustavili štiri voznike, ki so imeli v litru izdihanega zraka med 0,61 in 0,95 miligramov alkohola.

Statistiko opitih voznikov za konec tedna zaokroži povzročitelj prometne nesreče. V okolici Šmarjete so v noči na soboto obravnavali prometno nesrečo, pri kateri so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v avtomobil oškodovanca. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,87 miligramov alkohola.

Komentarjev 3
  • Ivo 17:25 24.februar 2015.

    Ha ha... Saj je v celi državi podobno... Odnos do šol vožnje? Kdo je že licenco izgubil zaradi velikeee afere prodaje izpitov? Nič ne vemo o tem. So bile kakšne posledice za koga? Nisem nič slišal...

  • dragec 13:52 24.februar 2015.

    Pijan iz obupan nad stanjem v AVP in odnosu do šolvožnje

  • Johny 12:41 24.februar 2015.

    ...pri inštruktorju so ugotovili prisotnost alkohola v izdihanem zraku...Recimo bobu bob!! Je bil pijan ali ne?Če bi bil pijan, bi mu PREPOVEDALI NADALJNJE POUČEVANJE IN GA ODPELJALI NA STREZNITEV.