Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Policistoma pljunila v obraz

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Policisti so v sredo zvečer komaj umirili vinjeno žensko, ki je najprej napadla moža, nato pa se je znesla še nad policistoma. Noč je zato morala preživeti v priporu.

Kot so sporočili iz PU Krško, so v večernih urah prejeli obvestilo, da na Trubarjevi ulici v Krškem pijana ženska razgraja in kriči.

Najprej napadla moža ...
Po posredovanju so ugotovili, da je prišla kršiteljica okoli desete ure zvečer s svojim mladoletnim sinom domov v stanovanje. Ko je mož videl, v kakšnem stanju je njegova žena, jo je napotil na počitek in poskrbel za otroka.

To pa je žensko tako razjezilo, da je napadla moža in ga poškodovala. Mož proti njej ni podal prijave, prav tako pa ni iskal zdravniške pomoči.

... nato pa še policista
Ko pa so policisti s kršiteljico opravljali razgovor, se je ta znesla še nad policistom in ga udarila v obraz ter dvema policistoma pljunila v obraz.

Ker se nikakor ni hotela pomiriti in je stopnjevala kršitev, je bila zoper njo uporabljena fizična sila in prisilna sredstva, odrejeno je bilo pridržanje do iztreznitve.

Ženska močno alkoholizirana
Na kraj dogodka je prišel tudi zdravnik, ki je ocenil, da je kršiteljica zelo primerna za pridržanje in za to ni nobenih zadržkov.

Pri preizkusu z alkotestom pa je bilo ugotovljeno, da je delež alkohola visok, saj je bil rezultat 0,79 mg/l. Izdani so bili plačilni nalogi, prav tako pa bo napisano poročilo na center za socialno delo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.