Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Polila se je z bencinom in prižgala cigareto?

Šestnajstletna Banjalučanka Biljana se je pred svojim partnerjem polila z bencinom, nato pa je zgorela. Razlage so različne, po eni ga je hotela le prestrašiti in se je zažgala po nesreči.

Mlad par, 16-letna Biljana in 22-letni Nikola, je živel z njegovo mamo v vasi blizu Banjaluke. Sosedi ju opisujejo kot izjemno ljubeč par, a usodnega dne naj bi se med njima vnel prepir.

Biljana naj bi med prepiranjem Nikoli zagrozila, da se bo zažgala, on pa naj ji ne bi verjel. "Mislil je, da ga le želi preplašiti. Rekel ji je, naj ne govori neumnosti, in odšel je v garažo popravljat avtomobil. Biljana je prišla za njim, vzela petlitrsko ročko bencina in odšla nazaj v hišo. Tam se je polila z bencinom in zažgala," je za časopis Avaz dejala Nikolova sorodnica.

Eden od sosedov pa pravi, da je šlo le za nesrečo in ne samomor. Dekle naj bi se res polilo z bencinom, vendar naj bi jo nato Nikola prepričal, da dela neumnost. "Kasneje si je prižgala cigareto in takrat jo je zajel ogenj," pravi soseda.

Biljana je po treh dneh v bolnišnici umrla, Nikola, ki jo je poskušal rešiti, pa se še vedno zdravi, saj so mu roke povsem zgorele.

 

 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 13:47 29.november 2011.

    Ne bom komentiral , ker gre oćitno za Staroindijce.