Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

"Polomil ji je prsni koš, noge, roke,..."

Vladislava Červenko Facebook
25-letnega morilca Darijana Musića, ki je ubil svoje dekle manekenko Vladislavo Červenko, so premestili v zaporniško bolnišnico. Družina je zgrožena.

Domnevenga morilca Vladislave so zaradi psihičnih težav premestili iz zapora v bolnišnico. Medtem pa na dan prihajajo nove podrobnosti tragedije. Srbski Alo je objavil izpoved Vladislavinega očeta. Ta je med drugim dejal, da bi, v kolikor bi se njegov nesojeni zet pojavil na pogrebu, pokopališča ne bi zapustil živ.

Oče pokojne je dejal, da ne bo nikoli pozabil iznakaženega telesa svoje hčerke. "Žensko je pretepel do smrti. Zlomil ji je prsni koš, roke, noge. Poškodbe, ki jih je zadobila so pretresle tudi forenzika. Pred smrtjo jo je še tetoviral. Od ramen do prstov na roki ji je vtetoviral svoj rojstni datum."

Jezni oče, zato meni, da si takšna baraba kot je on ne zasluži zdravljenja v bolnišnici. "Barabo bi morali pustiti v zaporu, pa naj tam zgnije, ne pa da mu pomagajo. Zdravijo ga zaradi duševnega stanja. Nad čem je pretresen? Ali se boji, da ga bi v zaporu posilili? Ne verjamem, da si komu sploh vzdignil nanj. Umoril je mojo hčerko! On je hudič."

Našli so jo v stanovanju

Pretekli teden srbsko javnost pretresel grozovit zločin, ki naj bi ga storil Darijan Musić. V ponedeljek so v stanovanju v Novem Sadu našli srbsko manekenko Vladislavo Červenko, na njenem truplu pa so bili znaki nasilja in mučenja.

Darijan naj bi Vladislavo redno pretepal, zaradi česar sta ga njena teta in mati že večkrat prijavili policiji ter celo poskušali doseči prepoved približevanja. Sosedje so bili vajeni njunih burnih prepirov, zato se na nedavne krike niso odzvali, čeprav zdaj trdijo, da niso ničesar slišali.

Musić je pa grozljivo dejanje priznal tudi na družabnem omrežju Facebook:
"Ljubim jo. Tudi mrtvo in hladno. Vedno jo bom ljubil, bolj kot ljubim sebe in vse drugo. Tudi ona mene ljubi še naprej. Midva sva nekaj posebnega, verjemite mi. Ko sem bil v zaporu, mi je priznala, da me je varala z mnogimi. To me je ubilo, saj je ona zame vse. Nisem želel, da umre, to ni bil moj cilj."

Komentarjev 4
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 21:02 05.december 2012.

    Ne pa se ne bo. Morilci ne morijo ker se ne bi bali kazni ali policije. Ce bi to drzalo v nazadnjaskih drzavah s seriatskim pravom prakticno ne bi bilo umorov. Kar zmanjsa kriminal je druzbena enakopravnost.

  • reider 22:23 19.november 2012.

    pa kako mačjo paštetko nardit z njega. Zdaj pa v njih talčijo nič krive živalce.

  • linka 15:50 19.november 2012.

    točno tako ,ker take psihopate nebomo več hranili..redili ...