Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Pomurje: kradljivka zasačena v akciji

Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V eni od trgovin v Murski Soboti so pri tatvini oblačil zasačili žensko. Včeraj so se na območju Policijske uprave Murska Sobota zgodile kar tri delovne nesreče.

Pomurski policisti so včeraj na področju kriminalitete obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. V eni od trgovin v Murski Soboti je bila namreč pri tatvini oblačil zasačena ženska, zoper katero bodo podali kazensko ovadbo.  

Kar tri nesreče v enem dnevu
Poleg tega so obravnavali kar tri nesreče pri delu: na območju Gornje Radgone sta se v dveh primerih pri podiranju dreves lažje poškodovala moška, v enem od podjetij v Gornji Radgoni pa je delavec padel z lestve in se lažje telesno poškodoval. Okoliščine nesreč še preiskujejo.  

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov.  Danes bodo policisti meritve hitrosti z radarjem opravljali na relaciji Murska Sobota – Lendava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.