Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Pomurski goljuf oškodoval več ljudi

Žurnal24 main
Moški iz Murske Sobote po ugodnih cenah prodaja "testne" avtomobile – ko dobi kupnino, od njega ni več ne duha ne sluha. Oškodoval je že več ljudi.

Murskosoboški policisti zaradi več goljufij pri nakupih rabljenih osebnih avtomobilov obravnavajo 50-letnega moškega iz Murske Sobote. Moški je pod pretvezo prodaje poceni rabljenih osebnih avtomobilov goljufal potencialne kupce.

"Osumljenec goljufije izvršuje tako, da kupcem obljublja 'testne avtomobile' po zelo ugodnih cenah (denimo 1.500–dva tisoč evrov za nakup WV golfa), ki so uvoženi iz Nemčije. V 'prodajo' ponuja predvsem vozila Volkswagen. Ko osumljenec od oškodovancev prejme denar, se ob klicih ogoljufanih kupcev izmika z različnimi izgovori, obljubljenih avtomobilov pa nikoli ne dobavi. Goljufije izvršuje na območju Pomurja in drugod po Sloveniji," so sporočili s PU Murska Sobota.

Vse oškodovance pozivajo, naj se oglasijo na PU Murska Sobota ali pokličejo na telefonsko številko 113.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.