Slovenija > Črna kronika
10704 ogledov

Ponoči nova tragedija na slovenskih cestah

Prometna nesreča GB Maribor Fotografija je simbolična
Trčil je v travnato brežino, nakar se je vozilo začelo prevračati. Med prevračanjem je voznik padel iz vozila in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

V prometni nesreči, ki se je zgodila malo po polnoči na regionalni cesti pri naselju Okonina v občini Ljubno, je umrl 28-letni voznik osebnega vozila. Voznik je bil v nesreči udeležen sam, nesreči pa je botrovala neprilagojena hitrost.

lovec Tragična nesreča Svet Tragična nesreča: Lovec kolesarja zamenjal za plen

28-letni voznik je vozil iz smeri Radmirja proti Okonini. Ker hitrosti in načina vožnje ni prilagodil svojim vozniškim sposobnostim in lastnostim ceste, je njegovo vozilo zunaj levega preglednega ovinka bočno zdrselo po vozišču in trčilo v travnato površino, pri čemer je vozilo dvignilo v zrak, ga obrnilo na streho in nato večkrat prevrnilo, so sporočili s Policijske uprave Celje. Voznik se je v prometni nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Prometna nesreča avta in tovornjaka, Sv. Duh, občina Dravograd Slovenija Huda nesreča, dve osebi ostali ukleščeni

Skoraj tri prometne nesreče vsako uro

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 65 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, tri nesreče so se končale lahkimi poškodbami, dve pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 70 kršitev javnega reda in miru ter 105 kaznivih dejanj.

Prometna nesreča v Ravnah na Koroškem Slovenija Ta nesreča je vzela življenje

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 48-krat posredovali na javnih krajih in 22-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so štiri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli pet vozil.

Nesreča avtobusa Tragično, več mrtvih Svet Nesreča, ker je potnica napadla voznika
 
Komentarjev 7
  • Avatar Zala
    Zala 17:50 04.november 2018.

    Vožniški izpit naj bi uspešno opravila polnoletna opravilno sposobna oseba. Očitno v vseh primernih ni tako. Nekateri komentarji dajo misliti, da voznik spoštuje CPP zaradi policije in ne svoje varnosti in varnosti drugih udeležencev v prometu.

  • ode 08:15 04.november 2018.

    Tragedija je bila v Mariboru, ko je podoben voznik usmrtil mamo in otroka. Tu pa gre za veselo novico, saj je enega norca manj na naših cestah. Še dobro, preden bi storil podoben zločin, kot tisti v Mariboru.