Slovenija > Črna kronika
3688 ogledov

Ponoči otrok starše zaklenil iz stanovanja

Vrata
Gasilci so danes ponoči prejeli nenavaden klic staršev.

Gasilci, policisti in reševalci imajo ponoči veliko dela. Čeprav je bila noč iz sobote na nedeljo razmeroma mirna, pa na spletnih straneh Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje navajajo nekaj zanimivih intervencij.

Tako so ob 1.34 v Škerjančevi ulici v Ljubljani zagorela otroška igrala. Požar so pogasili gasilci GB Ljubljana in o dogodku obvestili policijo. Ob 0.44 se je v Sončnem Logu v Logatcu v večstanovanjskem objektu otrok zaklenil v stanovanje. Gasilci PGD Dolnji Logatec so v stanovanje vstopili preko balkona, odprli vrata in omogočili staršem dostop do nepoškodovanega otroka. Ob 0.18 je v Šolski ulici v Benediktu v Slovenskih Goricah v občini Benedikt zagorelo v eni od sob stanovanjske hiše. Gasilci PGD Benedikt in PGD Sveta Trojica so ogenj, ki je poškodoval opremo in oplesk v dveh prostorih stanovanjske hiše, pogasili. V požaru sta se dva stanovalca nadihala dima zato so ju reševalci prepeljali v UKC Maribor.

V občini Črnomelj so imeli še vedno veliko dela z odpravljanjem posledic neurja, enako je bilo v občini Križevci pri Ljutomeru, kjer so gasilci iz Kokoričev prekrili so 28 objektov, štirim kmetijam so zagotavljali dobavo električne energije preko agregatov in odstranili eno podrto drevo.

Komentarjev 2
  • porko2 09:55 10.junij 2018.

    Kako je bil otrok sam v stanovanju, starši pa zunaj? Starše bi treba zapret in otroka jim vzet.