Slovenija > Črna kronika
58 ogledov

Ponoči tri prometne nesreče

Nesreča z naletom Profimedias
Ponoči sta imeli kar dve vozili opravka z obcestno brežino.

Danes zjutraj je ob 4.50 na regionalni cesti Veliko Širje–Zidani Most v občini Laško osebno vozilo zapeljalo na obcestno brežino in se prevrnilo na streho, sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. Gasilci PGE Celje in PGD Laško so zavarovali kraj dogodka, ga razsvetlili, odklopili akumulator na vozil in nudili pomoč delavcem VOC Celje, v nesreči pa na srečo ni bil nihče telesno poškodovan.

Do prometne nesreče je prišlo tudi ob 2.03 na cesti Novo mesto–Metlika v bližini Dolnje Težke Vode, ko je osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v brežino. Gasilci GRC Novo mesto so mesto nesreče zavarovali, pomagali policistom in vlečni službi, poškodovanih pa tudi v tej nesreči ni bilo.

Ob 0.17 se je v Puštalu v Škofji Loki osebno vozilo prevrnilo na streho, voznik pa je ostal ukleščen v vozilu. Gasilci PGD Škofja Loka so zavarovali mesto nesreče in s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, ki se je v nesreči tudi poškodovala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.