Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Popravek: Zbil peško in pobegnil

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Pri petkovem poročanju prometne nesreče v Kranjski Gori smo pomotoma zapisali, da je 24-letni voznik pobegnil iz kraja nesreče, kar pa seveda ne drži.

Vsem prizadetim se za napako opravičujemo, saj je prišlo do napačnega razumevanja policijskega poročila. Sprva je bilo namreč možno sklepati, da je voznik s kraja nesreče pobegnil, saj je policija iskala priče nesreče.

Zgodbo smo nato nadaljevali naslednji dan. Takrat smo zapisali, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega prečkanja ceste 79-letne peške. Slednja je hodila po pločniku na Koroški cesti in nenadoma stopila s pločnika na vozišče.

Po podatkih PU Kranj je takrat stopila pred 24-letnega voznika osebnega vozila, doma iz Rateč, ki pa trčenja ni mogel preprečiti. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin pa so policisti očividce nesreče prosili, naj se oglasijo na številko 113 ali pa na telefonsko številko kranjskogorske policijske postaje 04 528 07 00.

V vseh novicah, ki se navezujejo na to opravičilo in popravek, smo zaradi varovanja osebnih podatkov udeleženca izklopili možnost komentiranja.