Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Poredni gosti na Obali

Razno 16.03.14, viski, alkohol, pijaca, steklenica, kozarec, foto: Zurnal24 Žurnal24 main
Pretekli konec tedna policisti imeli polne roke dela z gosti v različnih lokalih – večkrat so pele pesti.

Okoli 3. ure ponoči v soboto so policiste na pomoč poklicali iz koprskega lokala, saj se je tam steplo več ljudi. 29-letnik je za barom s steklenico udaril drugega 29-letnika. Posredovali so varnostniki, a je kljub temu izbruhnil splošni pretep.

"22-letnik iz Šenčurja se po prihodu policistov ni hotel umiriti, temveč jim je še grozil. Odredili so mu pridržanje, sledi pa mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje preprečitev uradnega dejanja. Zaradi kršitev javnega reda in miru so nato policisti kaznovali še dva pretepača," razplet incidenta opisujejo na Policijski upravi Koper.

En s pepelnikom, drugi s steklenico

V nedeljo so nekaj pred 2. uro ponoči dobili novo obvestilo o pretepu v koprskem lokalu. Tokrat sta se sprla 44- in 34-letni Koprčana. Prvi je drugega udaril s pepelnikom po glavi, slednji pa mu je vrnil z udarcem s steklenico.

Pridržan, pa še plačal bo


Zvečer pa so policisti intervenirali v baru v Luciji. Vinjen domačin se je nedostojno vedel do gostov lokala in natakarice. Kljub večkratnem ukazu, naj s kršitvijo preneha tega ni upošteval, zato so mu policisti odredili pridržanje in napisali položnico.

Jezen, ker ni dobil alkohola

Nekaj pred polnočjo v nedeljo pa so imeli težave z gostom v lokalu v Žusterni. 29-letni Koprčan je zahteval alkoholno pijačo, ki pa mu jo natakar ni hotel postreči. To ga je tako razjezilo, da je začel kričati po lokalu, nadlegovati druge goste in natakarja. Tudi ob prihodu policistov se ni pomiril, nadaljeval je s kričanjem in žaljenjem natakarja ter policistov. Ker ni upošteval ukaza, naj preneha, so tudi njega pridržali in mu izdali plačilni nalog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.