Slovenija > Črna kronika
3289 ogledov

Porušil se je most

Reka Sava, deroča reka, Črnuče, poplave Žurnal24 main
Zjutraj je prišlo do nesreče, v kateri se je porušil most.

V Drakovcih v občini Ljutomer se je danes nekaj čez šesto uro zjutraj porušil most. Voznik, ki je takrat prečkal most, je z vozilom zdrsnil v potok, piše na spletni strani uprave za zaščito in reševanje. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ljutomer so kraj nesreče zavarovali in avto potegnili iz vode.

Kot poroča Večer na svoji spletni strani, je del mostu odnesla voda.

Sicer pa je s spletne strani uprave za zaščito in reševanje razvidno, da je dopoldne meteorna voda povzročala preglavice tudi drugod v Občini Ljutomer, med drugim v Vogričevcih in Bodislavcih.

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Slovenija Črn dan na cestah, popoldan še ena huda nesreča Policija Grozljivka Slovenija Gorenjska: Voznica zbila otroka

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 09:57 05.september 2018.

    Kje so sedaj vsi tisti strokovnjaki ,ki so polnili okrogle in oglate mize RTVS in ostalih medijev ob zrušitvi viadukta v Genovi ? Vsi so vse vedeli ...............danes pa nihče ne ve koliko je še takšnih mostov v Sloveniji in ...prikaži več katere je potrebno zapreti zaradi varnosti . Imamo dvojnega ministra za infrastrukturo ,prvi na begu ,drugi pa v čakalnici in oba nista za enega .

  • oneh 14:41 04.september 2018.

    "...je z vozilom zdrsnil v potok..." Iz sli reševanja v drugih medijih pa avto lepo stoji na mostu. Še pri takšni novici je potrebno senzacionalistično nabijati in zavajati.