Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Posilil in pretepel enomesečnega sina

policija britanija anglija Shutterstock
Priprli 35-letnika, ki naj bi pretepel in posili svojega enomesečnega sina.

Britanska policija je aretirala 35-letnega Britanca, ki ga sumijo, da je posilil in pretepel svojega eno mesečnega sinčka. Prijeli so tudi njegovo 33-letno ženo, a so ju do konca preiskave že spustili na prostost.

Enomesečni deček je zaradi težkih poškodb utrpel srčni zastoj. Imel je zlomljena rebra, roko in ključnico. Poškodovana je imel tudi pljuča, njegovo telo pa so krasile modrice. Da je poleg pretepa prišlo tudi do posilstva je potrdila posebna preiskava.

Deček se še vedno bori za življenje, vendar je njegovo stanje še vedno kritično, piše Daily mail.

Komentarjev 9
  • Danijel Daney 19:44 06.december 2011.

    Da zdej,ta človek stoji pred mano bi trpeu..Res bi trpeu ! Kr to je bolano ! To je J***** bolano ! ma ma dau bi ga na zid bi ga obesu in bi ga s sekiro tolkel po nogah lepo ...prikaži več pocasi bi kosi leteli.. pol bi mu zaviu sam da ne umre ampak da ga se vedno ful boli. Naslednji dan bi sli na roke.. Potem bi ga dal na elektricni stol.

  • Ines Ivančič 16:56 06.december 2011.

    Oooo, jaz ga pa ne bi ubila, ampak mu delala vsak teden do konca življenja isto, kot je on delal otroku. Vsak teden eno rebro zlomila, čez en mesec bi se že prvo lepo zacelilo, ma bi nazaj počilo itd... ...prikaži več Ne vem kako se lahko rodi tak pokvarjenc v ta nori svet.

  • Neža Horvat 21:48 04.december 2011.

    ubit bi ga blo treba,hudiča!!ne moreš dojenčka niti udart,kaj šele posilt in pretepst!!!!!!žvau!!!vsi ki smo starši,nas je tole tok razžalostilo in dobesedno napolnilo z nepopisnim besom nad tako pošastjo!!