Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Posiljeno čaka še več operacij

Hiša posiljene Spitčanke Pixsell/Ivo Cagalj
Posiljeno hrvaško študentko odpustili iz bolnišnice. Starši: osredotočeni smo na njeno okrevanje, večinoma počiva in spi.

Posiljeno Splitčanko so odpustili iz bolnišnice, vendar jo čaka še več operacij. Njen oče je za 24sata povedal, da jo obiskujejo prijatelji, vendar je še precej izčrpana in nima dovolj moči za daljša druženja. Zato največ počiva in spi.

Dekle, ki je bilo pred dvema tednoma brutalno posiljeno na neki zabavi, bo zastopal odvetnik Nediljko Ivančević. Roko Š. (20) je v priporu in čaka na oceno psihiatra; zastopa ga odvetnik Željo Gulišija, ki brani tudi Edija Mišića, morilca mehiške turistke Selene Macedo.

"Nismo se preveč ukvarjali z moškim niti s procesom, zdaj smo osredotočeni na okrevanje naše hčerke," je povedal oče študentke ekonomije.

Dekle je po posilstvu skoraj izkrvavelo. V bolnišnici so jo rešili s triurno operacijo, imela je težke poškodbe notranjih organov. Še vedno ni znano, na kakšen način jo je posilil kolega s fakultete. Ta trdi, da jo je želel zadovoljiti s tremi prsti, kar pa ne pojasni poškodb spolnih organov in črevesja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.