Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Poškodbam podlegla dva pešca

Sinoči se je ob Muri zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 64-letni pešec. Danes pa je pešca povozil voznik avtomobila v bližini počivališča.

Kot so sporočili iz Generalne policijske uprave (GPU), se je včeraj ob 21.32 na regionalni cesti Sladki Vrh–Selnica ob Muri izven naselja Sladki Vrh zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Umrl je 64-letni pešec, ki je hodil po regionalni in na svoji desni strani potiskal kolo z motorjem. Izven naselja Sladki Vrh ga je dohitel 42-letni voznik osebnega avtomobila, trčil vanj in ga zbil z vozišča na travnik.

Ob 0.41 pa je na avtocesti v bližini počivališča Lipce na Blejski Dobravi komaj 19-letni voznik osebnega avtomobila povozil 56-letnega pešca. Kljub hitremu posredovanju reševalcev je pešec zaradi poškodb umrl. "Policisti so ugotovili, da je 19-letni voznik osebnega avtomobila Fiat Punto vozil v smeri proti Kranju. V bližini počivališča Lipce je na vozišče stopil 56-letni državljan Avstrije. Prišlo je do trčenja, v katerem je pešec umrl na kraju samem," so zapisali na PU Kranju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.