Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Poškodbe 24-letne ženske so bile prehude

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
V Mariboru se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 24-letna sopotnica.

Nesreča se je zgodila ob 15.50. 39-letni voznik osebnega avtomobila je peljal po Ptujski cesti iz smeri Miklavža proti centru mesta in približno 100 metrov pred križiščem s hitro cesto zapeljal na površino, ki ločuje nasprotni smerni vozišči ter silovito trčil v drog razvrstilnih tabel, je po ogledu kraja nesreče dejal komandir Postaje prometne policije Maribor Marjan Ferk.

V vozilu sta bila poleg voznika še sopotnik in 24-letna sopotnica, ki se je na kraju tako hudo poškodovala, da je umrla. Sopotnika in voznika so s hudimi telesnimi poškodbami prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Kraj nesreče sta si ogledala tudi dežurni preiskovalni sodnik in pristojni državni tožilec. Vzroke nesreče še ugotavljajo, preiskovalni sodnik pa je odredil tehnični pregled vozila, da se ugotovi, ali je do nesreče morebiti prišlo zaradi tehnične okvare na vozilu, je dejal Ferk. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.