Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Poškodovani padalec že v Sloveniji

V ljubljanskem UKC ne spoštujejo predpisov za preprečevanje širjenja prašičje gr Žurnal24 main
Poškodovani padalec naj bi po naših informacijah že prestopil slovensko mejo. Že dopoldne so iz ljubljanskega kliničnega centra sporočili, da je njegovo stanje stabilno.

Dopoldne so iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana sporočili, da je slovenski padalec, ki se je poškodoval v Sarajevu, "pripravljen za prevoz v Slovenijo, ker naj bi bilo njegovo zdravstveno stanje stabilno".

Po naših informacijah je 28-letnik že v Sloveniji. Več informacij bo znanih jutri zjutraj, saj na UKC v zvezi s pacientovim zdravstvenim stanjem izjav danes niso želeli dati.

Naj vas spomnimo

Osemindvajsetletnik se je poškodoval 30. oktobra, ko je opravljal polet na območju Jahorine. Pri pristanku je naletel na mino, ki je eksplodirala in ga huje poškodovala. Utrpel je poškodbe nog in trebuha. Zdravniki so mu zaradi poslabšanja stanja pred predvidenim prevozom v Ljubljano morali amputirati obe nogi in mu iz trebušne votline odstraniti delce mine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.