Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Poskus posilstva na počivališču AC

Celjski policisti so pridržali poljska državljana, ki sta v petek ponoči na počivališču ob avtocesti poskušala posiliti 30-letno žensko.

Poljska državljana, stara 28 in 39 let, sta v petek ponoči na počivališču ob avtocesti, na območju Policijske uprave (PU) Celje, v tovorno vozilo zvabila 30-letno občanko iz območja PU Celje, kjer sta jo poskušala posiliti, so sporočili iz PU Celje.

Pri storitvi kaznivega dejanja sta osumljena oškodovanki povzročila več telesnih poškodb.

Kriminalisti so oba poljska državljana s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku na Okrožno sodišče v Celju, kjer so obema odredili pripor.

Komentarjev 2
  • Zlatko Nemec 23:29 06.december 2011.

    o prostitutki ni dokazov, da je bilo posilstvo, dokaz je, tako da se s teboj ne strinjam. v vsakem primeru pa dekle ni imelo neke pameti, da ponoči gre v tovornjak. onadva sta normalno to razumela kot privolitev. tudi jas ...prikaži več sem nekaj podobnega doživel, da ženska izziva in potem noče. take ženske so za namlatit, ne pa pomilovat. kaj si sploh taka ženska misli da je, če je ženska????

  • Žurnalček 14:53 06.december 2011.

    Ponoči na tovornjakarskem počivališču se lahko nahajajo samo prostitutke. Zgleda da nista hotela plačati , pol pa vsaka kurba takoj vpije posilstvo.