Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Poskušali oropati dostavljalca hrane

policija Anže Petkovšek
Kranjski policisti so prijeli tri mlajše moške, ki so v torek zvečer poskušali oropati dostavljalca hrane na dom. Ker jim ta denarja ni hotel izročiti, so roparji pobegnili.

Poskus ropa se je zgodil v torek okoli 20.40. Dostavljalca je pričakal moški, ki je tudi naročil hrano. K njima sta pristopila dva zamaskirana moška, ki sta od dostavljavca z grožnjo, podkrepljeno s pištolo, zahtevala denar, so sporočili iz PU Kranj.

Dostavljavec roparjem denarja ni hotel izročiti in je poklical na pomoč. Oba roparja in moški, ki je naročil hrano, so nato stekli stran in sedli v osebni avtomobil znamke Renault 5, kar je videl dostavljavec in o tem obvestil policijo.

Takoj za tem je stekla policijska akcija, v kateri smo okoli 21.20 vozilo izsledili v Kranju. V njem je bil 19-letni osumljenec, ki so mu policisti odvzeli prostost, vozilo pa zasegli.

V nadaljevanju so policisti ugotovili identiteto drugih dveh roparjev in ju ob 23.30 prijeli na domu enega izmed njih, v okolici Kranja. Gre za 16- in 17-letna fanta. Policisti so tudi njima odvzeli prostost.

Komentarjev 1
  • nergač 11:22 26.oktober 2011.

    Bravo naša policija! A je blo na Planini? Sigurno.