Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Poslala SMS-sporočilo, da umira

Imate službeni telefon vedno pri roki? Žurnal24 main
Osemnajstletna Siobhan Ullah je zaradi napada ostala brez zraka. Očetu je poslala sporočilo, da ne more dihati. Žal je bil prepozen.

"Ne morem dihati," je 18-letna Siobhan Ullah napisala v sporočilu očetu le pol ure zatem, ko je na Facebooku objavila status, da se počuti tako, kot da bo vsak čas umrla, piše Daily Mail.

Potožila o bolečinah v prsih

Oče pokojne 18-letnice je povedal, da je njegova hči zjutraj potožila o bolečinah v prsih, zato je ostala doma. Prijateljem je kar prek Facebooka iz postelje sporočila, da se ne počuti dobro. Čez dan se ji je stanje še poslabšalo, zato je na družabnem omrežju objavila nov status – da se počuti, kot da bo umrla.

Le 28 minut po zadnjem objavljenem statusu na Facebooku je očetu poslala SMS-sporočilo, da ne more dihati. Oče je takoj odhitel v zgornje nadstropje in hčerki nudil umetno dihanje. Preden je izgubila zavest, mu je med sopenjem dejala: "Mislim, da bom nehala dihati. Mislim, da bom umrla."

Naslednji dan je v bolnišnici res umrla. Družina je šokirana in hkrati ponosna, da je Siobhan živela polno življenje. Hkrati so opozorili tudi na prepoznavanje znakov ob hudih napadih in na ustrezno ukrepanje. "Tudi njeni trije bratje tako kot večina ljudi niso vedeli, da lahko astma povzroči smrt. Pomembno je, da bi se ljudje naučili, kaj storiti v primeru tako hudega napada."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.