Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Postojna: vlomilec šestkrat uspešen

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Postojna. Včeraj je neznanec kar šestkrat vlomil v pritličja stanovanj. Z Blok so sporočili, da pogrešajo domačina, ki so ga policisti našli na domu.

Včeraj je neznanec v Postojni izvršil šest vlomov v pritlična stanovanja stanovanjskih blokov, ukradel pa pretežno zlatnino in denar. Skupna vrednost ukradenih stvari znaša okoli 4000 evrov.

Zvečer pa so policisti prejeli obvestilo, da na Blokah že dva dni pogrešajo 45-letnega domačina. Po zbranih obvestilih so nasilno vstopili v stanovanje in omenjenega našli živega. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali na zdravljenje.

Dopoldne so v Hrušici ustavili 56-letnega voznika osebnega avtomobila in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,48 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Moški je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilu je potekla registracija, poleg tega pa so policisti ugotovili še, da so ga v preteklosti že večkrat obravnavali. Zaradi ponavljajočih se prekrškov so mu vozilo zasegli, zoper njega pa bodo napisali še obdolžilni predlog.

26-letna voznica osebnega avtomobila je na lokalni cesti za naselje Veliko Brdo zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad vozilom in trčila v cestni usek. Vozilo se je prevrnilo na streho, ženska pa se je v nesreči lažje poškodovala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.