Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Posvojiteljica iz pekla

Renee Bowman je kruto pretepala najmlajšo posvojenko, starejši dve pa hladnokrvn Žurnal24 main
V mestu Lusby v Marylandu je policija odkrila grozljiv zločin, ki mu je botrovala 43-letna Renee Bowman. Zaradi takšnega odkritja bi jo zlahka označili za posvojiteljico iz pekla.

Pred nekaj dnevi je tamkajšnja policija prejela klic enega od ogorčenih meščanov o prestrašeni in skoraj nagi deklici, ki je tavala po mestu. Izkazalo se je, da gre za sedemletno punčko, ki je kazala znake zlorabe in izčrpanosti. Deklica je policistom povedala, da jo je mati pretepala in davila z vrvjo in je zaradi strahu pred njo pobegnila skozi okno v drugem nadstropju. Po telesu je imela številne odprte rane in modrice. Skrb za deklico je prevzel tamkajšnji Center za zaščito otrok.

Preiskovalci so se nemudoma odpravili na naslov, kjer naj bi deklica živela in se tam srečali iz oči v oči z njeno posvojiteljico Renee Bowman, ki je policistom celo priznala, da je posvojenko pretepala s trdim čevljem in da si je to zaslužila. Policisti so jo takoj aretirali in se odločili preiskati hišo, da bi našli še kakšen dokaz, ki bi kazal na zlorabo otroka. Takrat pa so odprli zamrzovalnik v kleti in ostali šokirani. V zamrzovalniku sta bili namreč dve deklici, stari 11 in 9 let. Iz šerifovega urada so sporočili, da vzrok smrti še ni znan, saj trenutno obdukcija zaradi zmrznjenih trupel v kocki ledu ni možna.

Renee Bowman je policiji priznala, da sta bili umorjeni deklici njeni posvojenki in da sta bili v zamrzovalniku od februarja letos. "Prepričani smo, da je ženska, ki je posvojila deklici, kriva za njuno smrt," je včeraj povedal poročnik Bobby Jones. Morilka Renee Bowman po šerifovih besedah nikoli ni imela težav z zakonom, ustavil pa jo je samo enkrat zaradi prometnega prekrška. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.