Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Povozil otroka in ga poškodovanega odpeljal v šolo

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Policija preklicuje iskanje prič nesreče pri Krašcah.

Domžalski policisti preklicujejo iskanje udeleženca oziroma očividcev jutranje prometne nesreče pri Krašcah, v kateri je bil poškodovan otrok. V popoldanskih urah se je namreč voznik sam zglasil na policijski postaji, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Policisti tako nadaljujejo z zbiranjem obvestil glede okoliščin prometne nesreče.

Nesreča se je zgodila danes zjutraj okoli 6.45, na regionalni cesti izven naselja Krašce v bližini Domžal. Do sedaj še neznani voznik je z osebnim avtomobilom trčil v otroka, ki je na prehodu za pešce, torej pravilno, prečkal cesto.

"Po trčenju je voznik otroka, ki je utrpel poškodbe, odpeljal s kraja  v bližjo osnovno šolo, nakar je odšel neznano kam," sporočajo z ljubljanske policijske uprave.

Tiste, ki bi  karkoli vedeli o okoliščinah nesreče oziroma jo videli, policija prosi, da pokličejo na Policijsko postajo Domžale (01/724 65 80), interventno  številko 113 in anonimni telefon 080 1200. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.