Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Povzročil nesrečo in odpeljal

slovenija06.11.08, umor v kamniku, kriminalisti, policija, kamnik, foto: nik rov Nik Rovan
Policija išče voznika, ki danes dopoldan na gorenjski avtocesti povzročil prometno nesrečo in nato odpeljal.

Nesreča se je zgodila okoli 11.45 za predorom Ljubno pri Podtaboru. Kot so sporočili s PU Kranj,je neznani voznik Audi A8 modre barve med vožnjo proti Ljubljani najprej prehitel vozilo udeleženke nesreče, nato pa pred njo nenadoma zavrl. Voznica v Citroënu berlingo je zaradi tega izgubila oblast nad vozilom in trčila v varovalno ograjo.

Javite policiji!

Voznica je dobila lažje telesne poškodbe, povzročitelj pa je odpeljal. Policisti prosijo vse, ki imajo informacije o prometni nesreči ali neznanem vozniku, naj jih sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 17:05 11.december 2013.

    Premajhna varnostna razdalja se temu reče. Če je bulila v telefon , se je očitno prestrašila , ko je kar na enkrat pred seboj ali pa na drugem pasu zagledala štop luči. Očitno gre za dogodek na mostu Peračica , ...prikaži več kjer je Audi zmanjšal hitrost pri izstopu iz tunela zaradi možne poledice na samem mostu , baba je pa terala svojo konstanto vožnjo 100km/h i po suncu i po kiši .Da dobiš pa povrnjeno zavarovalnino , mora biti pa krivo za nesrečo drugo vozilo in je bil dober vtistem momentu vsak , ki je mim glupače prpelu .Gre enostavno za zavarovalniško goljufijo .

  • BorutK 14:11 10.december 2013.

    Če držiš volan tko k se zagre, ti to ne more povzročit da gre vozilo izpod nadzora. pa saj policija to najbrž ve..., in tudi če ga dobijo, bo krivda deljena, dokazljiva pa sploh ne, žal. Tako da, najbrž se ...prikaži več dotična gospodična vozi kot po tračnici na prehitevalnem pasu 100 na uro da se unmu zadej zmeša po 10 kilometrih...

  • KOJAK 19:39 09.december 2013.

    Rad bi videl tebe za volanom avtomobila s 130 km/h, ko nekdo pred tabo na polno zabremza...