Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Povzročitelj jo je odnesel brez praske

Prometna nesreča pri Kvasici
1/7
Radio Krka
Povzročitelj včerajšnje prometne nesreče s smrtnim izidom pri kraju Kvasica v nesreči ni bil poškodovan.

Kot smo poročali že včeraj, je ob 16.40 na regionalni cesti med Črnomljem in Vinico pri kraju Kvasica prišlo do smrtne prometne nesreče. Zgodila se je zaradi neprilagojene hitrosti.

"45-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz Črnomlja proti Vinici. V ostrem ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti na mokrem in spolzkem vozišču izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal 34-letni voznik osebnega avtomobila. V čelnem trčenju se je 34-letni voznik tako hudo poškodoval, da je za posledicami umrl na kraju nesreče. Hudo poškodovano 8-letno potnico v njegovem vozilu so reševalci odpeljali v bolnišnico," so ugotovili policisti.

Brez varnostnega pasu

Petinštiridesetletni voznik v nesreči ni bil poškodovan. So pa policisti še ugotovili, da 34-letnik in 8-letnica nista bila pripasana.

Komentarjev 2
  • Maxximus 10:34 19.december 2011.

    Men je tudi postalo slabo, ampak ne zaradi tega da bosta kriva 34 letnik in 8 letnica...Pa kako lahko eni tako plitko razmišljate??? Men je slabo zaradi tega, ker nista bila pripeta z varnostnim pasom!!! Saj, tako je pri nas, ...prikaži več vozniška kultura na psu! Da odrasel moški vsaj otroka ni mogle pripeti...je za arest! Ampak v tem primeru ne bo treba...

  • mufi 15:19 18.december 2011.

    Prav slabo mi je postalo po napisanem. Ker kriva bosta 34letnik in 8letnica. (Že , davno, spoznano, kako zlahka pri nas nič kriv postane kriv.)