Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Požar usoden za moškega

reÅ¡evalno vozilo Žurnal24 main
Na Bregu pri Žirovnici so gasilci v goreči brunarici našli moškega, ki je, najverjetneje zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom, umrl.

Policisti kranjske policijske uprave so bili v sredo ob 22.40 obveščeni, da na Bregu pri Žirovnici gori lesen objekt. Pri gašenju požara so v zgornjem prostoru na tleh našli ležečega moškega in ga prenesli na prosto. Kljub takojšnji pomoči reševalcev je Leščan, najverjetneje zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom, umrl. V akciji je sodelovalo 17 poklicnih in prostovoljnih gasilcev iz Jesenic ter Smokuča in Zabreznice, na brunarici pa je po nestrokovni oceni nastalo za okrog 10.000 evrov materialne škode.

Ob približno isti uri so se gorenjski gasilci z ognjem spopadali tudi v Ovsišah v občini Radovljici, kjer je prav tako zagorela brunarica. Gasilci so goreče ostrešje pogasili, objekt pregledali in ga prezračili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.