Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Požari se vrstijo

Fotografija je iz sobotnega požara pri Krškem, ki je v celoti uničil stanovanjsk Žurnal24 main
Ponoči je zagorela stanovanjska hiša na Koroškem. Zublji tudi v Medvodah in zjutraj v Kranjski Gori. O več požarih smo poročali tudi včeraj.

Nekaj minut pred drugo zjutraj je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše v naselju Podpeca v občini Črna na Koroškem. Požar so gasili domači prostovoljni gasilci, ki so jim pomagali tudi možje iz Mežice in Prevalj.

Še preden so ogenj uspeli pogasiti, je ta uničil streho in zgornji del stanovanjske hiše. Koliko škode je na objektu, še ugotavljajo, ravno tako tudi vzrok, zakaj je zagorelo.

Nekaj po tretji ponoči je požar zajel prostor gradbene mehanizacije Milač v Zgornjih Pirničah v občini Medvode. Poleg domačih gasilcev so šli nad ogenj tudi njihovi kolegi iz Preska Medvod in Sore.

Tudi v tem primeru je nastala večja premoženjska škoda; ogenj je uničil prikolico tovornega vozila, približno 30 kubičnih metrov zloženih gradbenih desk in letev. Zakaj je zagorelo, še ni znano.

Nekaj minut pred pol deveto so v Kranjski Gori zgorele saje v dimniku, ki so se že sinoči vnele tudi v Frankolovem v občini Vojnik.

V Ljubljani, v Jakčevi ulici, je medtem neznanec v eno izmed garaž odvrgel goreč predmet, ki so ga gasilci iz Štepanjskega naselja pogasili, še preden bi se utegnil razširiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.