Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Pozor, na obali zastrupljevalec psov

pes Shutterstock
V bližini Pobegov, Prad, Svetega Antona in Škocjana na Obali naj bi neznanec psom nastavljal zastrupljene vabe.

"Danes sem v Škocjanu na cesti, ki pelje iz Prad proti Tribanu, našel morebitni strup, ki ga zadnje dni nekdo nastavlja okoli," je portalu Pes moj prijatelj včeraj sporočil bralec.

Da je strup neznanec nastavljal po ulicah in stopniščih stanovanjskih hiš v Pobegih pri Kopru, so sicer poročali v ponedeljek, pred tem pa naj bi neznanec strupene vabe nastavljal v okolici Svetega Antona nad Koprom. Po takrat pridobljenih podatkih se je na tistem območju zastrupilo vsaj pet psov, še poroča portal.

Komentarjev 2
  • puksicd 11:29 24.maj 2012.

    Mislim, da ta človek to počne, ker je sit, da psi vsepovprek serjejo, njihovi lastniki pa ne pobirajo za njimi, kar je precej zoprno. Pred našim vhodom sem nekaj časa nazaj zalotil žensko, ki je stala ob kakajočem psu ... ...prikaži več Ko sem jo vprašal, če bo počistila, mi je nesramno zabrusila, naj počistim kar sam ... Skratka, nekateri lastniki so prave nekultivirane svinje. Ampak vseeno - lastniki, ne psi, zato mi je žal, da za napake lastnikov trpijo živali. Zastrupiti bi bilo treba ljudi, živali pa pustite pri miru.

  • erikkk 11:09 24.maj 2012.

    Tega g*noj od človeka je treba čimprej ulovit in ga pošteno kaznovat. Zame je to morilec ... kot da bi tud človeka ..