Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Pred Areno v BTC naj bi najstnika posilila 15-letnico

nasilje, ženska, pretep, posilstvo Shutterstock
V noči na nedeljo naj bi na območju BTC dva najstnika spolno napadla pijano 15-letno dekle. O dogodku je bila obveščena tudi ljubljanska policija.

Kriminalisti okoliščine še preiskujejo, zaradi same narave predkazenskega postopka in nadaljnjih postopkov policije pa javnosti več informacij ne morejo posredovati. So pa na policiji potrdili, da so bili obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja s področja spolne nedotakljivosti na območju Šmartinske ceste v Ljubljani, pišejo Slovenske novice.

Napad pred Areno

Napad naj bi se zgodil v bližini Kolosejeve Arene, dekle pa naj bi našli vrstniki, ki so tudi obvestili policijo. Kot so še zapisali, naj bi policisti oba najstnika prijeli in ju že izpustili. Na prostosti bosta, dokler policija ne zbere potrebnih obvestil in opravi vseh analiz.

Kje so dobili alkohol?

Glede na to, da naj bi bili najstniki vinjeni, pa je vprašanje, kje so dobili alkohol in kaj so delali zunaj tako pozno. Zakon namreč mlajšim od 16 let prepoveduje, da se brez spremstva staršev gibljejo v lokalih med polnočjo in 5. uro, še pišejo Slovenske novice.

Komentarjev 12
  • crvit 16:30 26.september 2012.

    ja glej @speris ko smo bli mi mladi klinci so bili tud časi drugi znali smo se zabavat nismo se pretepali ni bilo drog kaj pa sedaj vsak komaj čaka da se ga bo napil da se bo zadrogiral ...prikaži več in potem delal bedarije ter se poleg počutil največjega frajerja tako d alkohol ne sodi več na ulice in prav je da se prepove popivanje nasploh pa mladina od 10 leta pa do 18 leta nima kaj iskat na ulicah v poznih urah

  • s_love_nija 16:28 26.september 2012.

    obema bi odrezal tiča

  • crvit 16:27 26.september 2012.

    Če bi to bila moja hči mislim da bi tale dva mulca od danes dalje lulala sede kot punčke bemtiš da bi