Slovenija > Črna kronika
347 ogledov

Pred centrom za socialno delo nekdanjo ženo pretepel do smrti

pest, pesti, spor, poškdoba Shutterstock
Srbija je pretresena; v Beogradu je včeraj popoldne nekaj po 15. uri 47-letni moški pred tremi otroci ubil svojo deset let mlajšo nekdanjo ženo.

Kot poročajo srbski mediji je morilec svojo nekdanjo ženo počakal pred centrom za socialno delo; 37-letnica je na center prihajala s tremi otroci. Moški je žensko najprej napadel verbalno, nato pa jo je začel s kamnom ali delom marmorne plošče udarjati po glavi.

Po enem ali več udarcih je ženska umrla. Pretreseni očividci dogodka poročajo, da je moški, preden je zagrabil kamen, kričal: "Ubil jo bom, ubil jo bom!" Po dejanju je peš pobegnil neznano kam, policija ga še išče.

Mimoidoči so takoj poklicali nujno medicinsko pomoč, a zdravstveno osebje je lahko le potrdilo smrt nesrečne ženske. Preiskava celotnega dogodka in ozadja družinske tragedije še poteka.

Po neuradnih informacijah sta bila nekdanja partnerja na centru za socialno delo dogovorjena, da se oče tam sestane s svojimi otroki. 47-letnik je sicer nedavno prišel iz zapora, zaporno kazen je prestajal zaradi nasilja v družini.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.