Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Pred policisti bežal s traktorjem

slovenija 04.06.12, traktor, kmet, pridelovalec zelenjave, poljscina, njiva, Pri Anže Petkovšek
Sedeminpetdesetletnik policistom ni ubežal niti s traktorjem niti peš.

Včeraj so med kontrolo prometa šentjernejski policisti s svetlobnimi in zvočnimi signali ustavljali voznika traktorja. Ta pa jih ni upošteval, ampak je peljal naprej.

Zapeljal je na dvorišče stanovanjske hiše in poskušal pobegniti peš. Policisti so ga izsledili in obvladali z uporabo prisilnih sredstev.

"Ugotovili so, da 57-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja in da vozi neregistriran kmetijski traktor, za katerega nima urejenega obveznega zavarovanja. Vozilo so zasegli in na sodišče naslovili obdolžilni predlog," so zapisali na Policijski upravi Novo mesto.

Zaradi kršitev pa so mu policisti izdali položnico za dobrih 2.100 evrov.

Komentarjev 5
  • zdrej 21:12 18.december 2013.

    2100 € je pač polnjenje praznega proračuna, za katerega so krivi politiki. Le ti imajo prevelike plače in mislijo, da jih imajo vsi. Vasekakor je treba take prekškarje kaznovati, vendar ne z 2100€ ko pa ima mesečnega prihodka tam do ...prikaži več 500€, če sploh anne nesposobni parlamentarci z koliko zgleda prevelikimi plačami. Namreč zakaj to pišem. Ne obstaja samo en primer pri katerem ste sokrivi za samomor!!!!! JA Prav ste prebrali dragi preplačani in s preveč bonusi opremljeni politiki. SOKRIVI ste za kar nekaj samomorov, ki se godijo v zadnjem času. Vaše predhodniki so bili nesposobni uredi plačilno disciplino. Zakaj pa jo bi, če pa so jo lahko izkoriščali. To vidimo tudi po količini "padlih" ministrov, še posebej sedaj, ko je kriza in je to že zelo občutljivo področje. Vi pa ste totalno nesposobni urediti kaznovalno politiko. Ljudje imajo od nekaj 100 do nekaj 1000 € dohodkov. Kazni kot sedaj obstajajo so za tisti zgornji razred. Najnižji zaradi malih prihodkov, če jih sploh ima (hvala vam nes

  • rogg 08:58 13.december 2013.

    Kaj bodo pa žrli tile policajčki, če bojo jebal te kmete. Ciganov se pa bojijo. V Šentjerneju tudi. Dragi policajčki, naredili ste junaško dejanje.

  • Veteran 17:28 12.december 2013.

    Če nima policija bolj pametnega dela in prikazovanja statistike ukrepov s tem, da preganjajo kmete se vidi, da smo policijska država oz. vlada sama represija s strani državnih organov, ki naj bi prvenstveno pomagali državljanom. Prava beda!!