Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Pred tragedijo se je prepirala z možem

balkon Shutterstock
Tragedija v Maroku. Štirje otroci med počitnicami v dveh dneh ostali brez staršev, ki sta padla skozi okno oziroma z balkona. Ena izmed prič pravi, da je pred padcem ženske slišala njen prepir z možem.

43-letna Tilly Lamb je pred skoraj dvema tednoma padla z okna tretjega nadstropja apartmaja v maroškem mestu Essaouira, kjer je z družino preživljala počitnice. Le dan kasneje je s hotelskega balkona padel še njen mož Roger. V dveh dneh so tako brez staršev ostali štirje dečki, stari od devet do 16 let.

Jamal Dabi, 23-letna priča, je dejal, da je med sprehodom 17. avgusta slišal "grozljive krike" iz stanovanja, v katerem je bivala družina Lamb. "Angležinja se je prepirala in padla skozi okno iz sobe, kjer je bila z možem," je dejal Dabi za Daily Mail in dodal, da je ob padcu nosila le spodnje perilo. "Nekaj minut kasneje se je pojavil mož, ki je preveril srčni utrip na njenem vratu. Nato pa se je hitro vrnil v stanovanje."

Majid Naimi, 24-letni lastnik stanovanja, je za časnik dejal, da bi padec lahko preprečila visoka lesena ograja na oknu. "Edini način, da lahko prideš skozi okno, je, da preplezaš ograjo ali pa jo odstraniš." Prepričan je, da ni šlo za nesrečo, saj je pred nesrečo prav tako slišal prepir med zakoncema, ograja pa je nepoškodovana.

Tako britanska kot maroška policija sta zavrnili poročanje, da smrt Lambove ni bila nesreča. Tiskovni predstavnik maroške policije je dejal, da smrt Lambove obravnavajo kot nesrečo, smrt njenega moža pa kot samomor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.