Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Prehitevanje v škarje in pobeg

Po nevarnem prehitevanju čez polno črto je z avtomobilom zadel tovornjak in še nasproti vozeče vozilo, nato pa odpeljal. Očividce nesreče, ki se je zgodila na cesti med Dravogradom in Radljami ob Dravi, policisti prosijo za dodatne informacije.

S Policijske uprave (PU) Celje so sporočili, da so policisti Policijske postaje (PP) Dravograd včeraj okoli 6. ure izven naselja Vrata obravnavali prometno nesrečo s pobegom.

Prometno nesrečo je po informacijah policistov povzročil neznani voznik osebnega vozila znamke volkswagen temnejše zelene barve, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Radljam ob Dravi. Neznani voznik je po policijskem poročanju kljub neprekinjeni ločilni črti prehiteval pred seboj vozeče tovorno vozilo s priklopnikom. V tistem trenutku  je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala voznica osebnega avtomobila renault megane, ki je, ko je opazila prehitevanje, močno zavrla in se umaknila skrajno desno. Desno se je umaknil tudi voznik tovornega vozila, ki ga je neznani voznik prehiteval. Kljub umikanju omenjenih vozil je neznani voznik z desnim delom svojega vozila trčil v sprednjo levo pnevmatiko tovornega vozila in sprednji levi bočni del kabine, z levim delom, po vsej verjetnosti z vzvratnim  ogledalom, pa v levo vzvratno  ogledalo vozila  renault megane, dogajanje povzemajo na PU Celje.

Po nesreči je neznani voznik s pospešeno hitrostjo odpeljal proti Radljam ob Dravi.

Policisti morebitne očividce prometne nesreče in vse tiste, ki so morda opazili poškodovan avtomobil danega opisa prosijo, da pokličejo na PP Dravograd ali na telefonsko številko 113 oziroma anonimno številko Policije 080 12 00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.