Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Prepoznate osumljenca?

Ropar
1/5
Žurnal24 main
Če prepoznate osumljenca oboroženega ropa na fotografijah, obvestite policijo.

Na fotografijah sta osumljenca oboroženega ropa, ki se je zgodil 9. junija v popoldanskih urah. Roparja sta vstopila v Raiffeisen banko in z grožnjo, ki sta jo podkrepila z orožjem, od uslužbencev zahtevala denar.

Po ropu sta zbežala v smeri Peričeve ulice. Policija vse, ki bi karkoli vedeli o osebah na fotografijah, naproša, naj pokličejo na telefonsko številko 113, na anonimni telefon policije 080 1200 ali na najbližjo policijsko postajo.

"Policija iz operativno-taktičnih razlogov ni posredovala fotografij javnosti prej kot danes. Policija je (in bo tudi v nadaljevanju) intezivno izvajala ukrepe predkazenskega postopka ter v tem času pridobivala obremenilne dokaze zoper storilce," pa nam je pojasnil tiskovni predstavnik ljubljanske policijske uprave, Vinko Stojnšek in dodal, da fotografij niso posredovali prej, ker kljub vsem aktivnostim še vedno niso uspeli ugotoviti identitete storilcev.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 18:07 26.avgust 2011.

    Tudi če jih ju prepoznal, ju ne bi naznanil, glede na to , kako samopašna je SLO polcija. Kaj se zdaj sramotite in jokate! Rukente s položaja tistega, ki ni hotel takoj dati slik in zaprositi za pomoč javnost !

  • KOJAK 13:13 26.avgust 2011.

    Rop je bil 9. junija vi pa nam danes 26. avgusta ponujate te slike... Kje so pa bili policisti vmes? So razvijali slike ali so bili na dopustu?

  • ZLOvenc 12:39 26.avgust 2011.

    100%tujca