Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Preprodajal tablete na recept

tablete PU Koper
Policija je zasegla pri domnevnem preprodajalcu drog zasegla več različnih tablet, ki vsebujejo prepovedane droge.

Policisti so prejšnji mesec na parkirišču pred stanovanjskim blokom opazili dva moška, ki sta s svojim obnašanjem vzbujala sum, da sta ali bosta storila kaznivo dejanje ali prekršek. Policisti so ju zato pregledali in ugotovili, da posedujeta večje število tablet - pomirjeval, ki vsebujejo prepovedane droge, a zanje nista imela zdravnikovega recepta. Predmete so policisti zasegli in ugotovili, da sta jih kupila pri 39-letnemu Postojnčanu.

Zaradi utemeljenih razlogov za sum, da 39-letni Postojnčan trguje s prepovedanimi drogami so policisti izvedli njegovo prijetje. Ob prijetju je imel pri sebi več pomirjeval. Med hišno preiskavo pa so mu zasegli še več kot 150 različnih tablet, ki vsebujejo prepovedane droge.

Na podlagi zasega predmetov, zbranih obvestil in opravljenih hišnih preiskav bo Policijska postaja Postojna zoper 39-letnega Postojnčana podala kazensko ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.