Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Preprodajala drogo in naboje

Zaseženi predmeti. PU Ljubljana
Ljubljanski policisti so odvzeli prostost Ljubljančanoma, starima 18 in 19 let, ki sta osumljena preprodaje drog. Med hišno preiskavo so našli heroin, kokain in več nabojev.

Pri 19-letniku so policisti v hišni preiskavi našli okoli 20 gramov snovi, za katero sumijo, da gre za kokain, in okoli 25 gramov snovi, za katero sumijo, da gre za heroin, ter več mobilnih telefonov, so sporočili iz PU Ljubljana. Prepovedana droga je bila že pakirana v manjše paketke, ki so bili namenjeni preprodaji.

Pri 18-letniku pa so policisti zasegli več nabojev (različnih kalibrov), nabojnik, digitalno tehtnico in okoli 0,5 grama posušenih rastlin, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo – konopljo rastlino.

Policisti PU Ljubljana Bežigrad bodo zoper osumljena podali kazensko ovadbo. Proti 18-letniku bodo zaradi posedovanja nabojev na podlagi zakona o orožju uvedli tudi prekrškovni postopek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.