Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Preprodajala s pomočjo svojih otrok

droge novo mesto
1/2
UP Novo mesto
Novomeški kriminalisti in policisti so odvzeli prostost 33-letni osumljenki preprodaje prepovedanih drog.

V hišni preiskavi, ki so jo opravili včeraj, so s pomočjo službenega psa med drevjem našli skrito posodo, v kateri je osumljenka hranila okoli 200 gramov prepovedane droge, za katero sumijo, da gre za heroin in kokain. Drogo so zasegli in jo poslali v analizo Nacionalnemu forenzičnemu laboratoriju. Osumljenko so aretirali in jo odpeljali v prostore za pridržanje. Za mladoletne otroke so poskrbeli uslužbenci centra za socialno delo, kriminalisti pa s preiskavo nadaljujejo.

Preprodajala že dalj časa

Med preiskavo so kriminalisti ugotovili, da je osumljenka v Novem Mestu in okolici že dalj časa preprodajala heroin, kokain in konopljo. V preprodajo je vključevala celo svoje mladoletne otroke, ki so pošiljke drog prenašali kupcem. Zaradi kaznivih dejanj pa so jo obravnavali že oktobra lani, ko so jo ovadili na Okrožno državno tožilstvo Novo mesto zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.