Slovenija > Črna kronika
17195 ogledov

Prerešetan izkrvavel pred domačimi vrati

Pištola epa Fotografija je simbolična.
V naselju Trnava blizu Braslovč je neznanec umoril 42-letnega moškega.

Čeprav se je umor zgodil že v torek zgodaj zjutraj, je celjska policija o tem poročala šele proti koncu tedna. Žrtev je 42-letni državljan Bosne in Hercegovine.

Kot smo neuradno izvedeli, ga je neznanec z večimi streli pokončal v stavbi, v kateri živijo večinoma tuji delavci. Obležal je pred vrati svoje sobe. "Petega septembra okoli pol petih zjutraj smo bili obveščeni, da reševalci v večstanovanjski zgradbi na žalskem območju oživljajo hudo poškodovanega moškega. V nadaljevanju je poškodbam podlegel. Pokojni, ki je bil ustreljen s strelnim orožjem, je bil tujec, ki je v Sloveniji opravljal različna dela in je sam živel v eni od sob v zgradbi. Preiskava kaznivega dejanja se intenzivno nadaljuje in policisti z zbiranjem informacij ter analizo zbranih dokazov izvajajo aktivnosti za odkritje storilca kaznivega dejanja. Poleg policistov sta se ogleda kraja dejanja udeležila tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec," je sporočil Marjan Strašek s celjske policijske uprave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.